UA-74362584-1

Slapen bij de Gouverneur en de Schaapherder

Afbeelding invoegen                          Afbeelding invoegen                      Afbeelding invoegen
 
 
Bij dit 5-daagse arrangement combineer je cultuur en natuur. Bovendien overnacht je in twee monumentale panden in een totaal andere omgeving, namelijk: de binnenstad van Assen en de dorpskern van Peest.

Je verblijft eerst twee nachten bij B&B De Gouverneur in Assen. Je verkent Assen en brengt een bezoek aan het Drents Museum. Vervolgens wandel je in een rustig tempo (circa 16 km.) naar B&B Het Schepershoes terwijl alle bagage wordt vervoerd. Je passeert onderweg het Arboretum in Assen, het romantische Zeijerwiek, de dorpsbrink van Zeijen met rietgedekte boerderijen, een hunebed en de  prehistorische grafheuvels  in het Noordsche Veld. Vanuit Het Schepershoes, waar je ook twee nachten verblijft,  kan je dagwandelingen en/of fietstochten maken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Gevangenismuseum in Veenhuizen, het Fochteloërveen of museum De Buitenplaats in Eelde. Op de laatste dag reis je met het openbaar vervoer in 20 minuten terug naar Assen. Je kunt de bagage eventueel later op de dag ophalen met de auto.

Zowel in Assen, als in de omgeving van Peest, zijn op loop- of fietsafstand voldoende gelegenheden om te lunchen of dineren. Wij adviseren je graag!
 
Prijs van dit arrangement voor twee personen in één kamer: €398,- 
  

Dit is inclusief:
- 4 overnachtingen met uitgebreid ontbijt
- een flesje wijn bij aankomst in De Gouverneur
- entree Drents Museum
- bagagevervoer van Assen naar Peest
- gebruik fietsen van Het Schepershoes
- lunchpakket op dag 4 en 5
- wandel- en fietsroutes
- 5 dagen gratis parkeren in centrum Assen
- toeristenbelasting en BTW 
 
Reserveren
Dit arrangement kan i.p. vanaf iedere dag van de week worden geboekt,  op basis van beschikbaarheid.