Theaterspektakel en Dagwandeling

                                                                  
 
 
Na de succesvolle uitvoeringen in 2016 & 2017 zal theaterspektakel 'Het Pauperparadijs' in de zomer van 2020 wederom worden opgevoerd op de binnenplaats van het gevangenismuseum in Veenhuizen. Voor het reserveren van tickets verwijzen wij je graag naar de website van Het Pauperparadijs. Wees er op tijd bij, want in voorgaande jaren waren alle voorstellingen uitverkocht!
 
 


Dagwandeling 'De Landloper': Peest - Veenhuizen - Peest (circa 20 km) 
 

 
     
 
 


 
Ter gelegenheid van Het Pauperparadijs heeft B&B Het Schepershoes dagwandeling 'De Landloper'gemaakt waarbij je, in 3 etappes,  van Peest naar Veenhuizen loopt en weer terug. Je hoeft onderweg overigens beslist geen honger te lijden, zoals de paupers van destijds. Je mag tijdens het ontbijt  namelijk, zonder extra kosten, een lunch samenstellen. Daarnaast krijg je thermoskannen mee voor koffie en/of thee onderweg. In Veenhuizen kan je  trouwens heerlijk lunchen bij restaurant Bitter&Zoet. En vlak voor de laatste (en kortste) etappe kan je in Norg ook nog iets eten of drinken op een van de gezellige terrasjes aldaar, met uitzicht op de Margarethakerk.

Let op: voor deze wandeling zijn goede (waterdichte) wandelschoenen nodig, want je komt door een gebied dat soms drassig kan zijn.
 
Voor wie liever gaat fietsen hebben wij drie gratis leenfietsen beschikbaar. Deze mag je natuurlijk ook gebruiken (op basis van beschikbaarheid) om naar de voorstelling te gaan.