UA-74362584-1

Wie


 
 

 
 

 
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
 


 
 Afbeelding invoegen

 
Sinds de zomer van 2007 wonen wij, Rinette de Jong en Alexander Sluijmer, in Het Schepershoes.
 
Rinette is de gastvrouw, maar wordt daarbij regelmatig bijgestaan door Alexander.
Het ontvangen van gasten doen wij, met heel veel plezier, naast ons reguliere werk (Alexander is gynaecoloog en Rinette is executeur & levensexecuteur). En, niet te vergeten, onze gezamenlijke hobby: tuinieren.

Tijdens een van onze jaarlijkse vakanties in Engeland kwamen wij op het idee om in onze boerderij gastenkamers in te richten. Toen de dochters van Alexander 'uitgevlogen' waren, kon dit idee werkelijkheid worden.
In het voorjaar van 2013 is de B&B-accommodatie gerealiseerd en in augustus 2013 werd Het Schepershoes officieel geclassificeerd met vier tulpen.
Wij vinden kwaliteit en tevredenheid van gasten belangrijker dan de bezettingsgraad van de kamers. En daarom is de B&B niet doorlopend geopend. Het Schepershoes is wellicht niet de goedkoopste B&B in de regio, maar de meeste gasten waarderen hun verblijf wel met een 9 of hoger. En daar doen wij het tenslotte voor! 
Je kunt, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen als je interesse hebt om in Het Schepershoes te verblijven. Je kunt reserveren als je minimaal twee nachten bij ons wilt verblijven. Check de reserveringsmodule voor beschikbaarheid en prijzen.


 
Graag tot ziens!
 
 
 
 
Rinette en Alexander
 
Klik hier voor een reportage over Het Schepershoes in het Dagblad van het Noorden, december 2017.